SUPER-MICROTOP PRODCOM S.R.L


SUPER-MICROTOP PRODCOM S.R.L este prezenta pe piata romaneasca de mai bine de 20 ani, firma noastra reprezinta cu succes marca americana renumita in intreaga lume, WHITE WESTINGHOUSE, marca produsa de concernul ELECTROLUX. Alaturi de alte nume de succes pe piata produselor electrocansnice , cum ar fi GIBSON, FRIGIDAIRE, KELVINATOR, PHILCO, WHITE-WESTINGHOUSE a devenit parte componenta a concernului ELECTROLUX, incepand cu anul 1984.
Paleta de produse WHITE-WESTINGHOUSE este foarte larga, variind de la aer conditionat, la cuptoare cu microunde, frigidere, lazi frigorifice, masini de spalat, aragaze, uscatoare. Aparatele de aer conditionat beneficiaza de o larga paleta de modele, sisteme aer conditionat model split, model de fereastra (monobloc), casete, aparate portabile, aparate model coloana , capacitatile aparatelor variind intre 7.000 si 60.000 BTU, in functie de model.
Gama de frigidere este foarte larga , variind de la mini–baruri(50L, 85L, 150L)  la combine frigorifice de capacitati mari (736l).

Marca WHITE-WESTINGHOUSE promoveaza confortul , relaxarea cu ajutorul tehnologiei avansate.Unul dintre punctele noastre forte este serviciul pe care il oferim clientilor nostri dupa achizitionarea produsului.Echipele noastre de ingineri si tehnicieni experimentati sunt pregatite sa va asigure ca produsele WHITE-WESTINGHOUSE depasesc in fiecare zi asteptarile clientilor nostri.

Firma noastra asigura:
-livrare direct din stoc
-garantie
-post-garantie

Prin intermediul unei promovari puternice a marcii, prin munca in echipa si prin intelegerea adevaratelor nevoi ale pietii de desfacere, am devenit una dintre cele mai apreciate companii in domeniu din Romania.
Marca WHITE-WESTINGHOUSE este cunoscuta tuturor drept o marca pe care te poti baza.

Recomandari

  • Aer Conditionat WAIP09GNGWME 9000 BTU

    White Westinghouse
  • Aer Conditionat WAIP12GNGWME 12000 BTU

    White Westinghouse